Betaalmethoden

Hoe kunt u bij ons betalen.

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen.
We leggen u graag even uit welke manieren dit zijn.

IDEAL
Met IDEAL betaald u vanuit uw eigen betrouwbare internetbank omgeving. IDEAL is een internet betaal service van ABN AMRO, Postbank, Rabobank, ING bank en Fortis bank. Betalen gaat op de zelfde manier als alle andere internet bank zaken.

Teletik
Teletik is een betalingswijze van Multipay. Het is specifiek geschikt voor kleine betalingen tot 10,00. U kunt een teletik rekening krijgen op de site van teletik.nl of in het afreken gedeelte van onze site.
Overboeking
Bij een overboeking zorgt u zelf dat het bedrag van uw rekening overgeboekt wordt naar onze rekening. Hierbij vermeld u het ordernummer en uw naam en zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening versturen wij de producten.
Eenmalige machtiging
U machtigd ons om eenmalig het bedrag van uw rekening te halen. Zodra wij dit hebben gedaan worden de producten verstuurd.
Rabodirect
Dit is de oude variant van IDEAL. Wij bieden deze mogelijkheid nog voor mensen die hier gebruik van maken. Klanten die dit product nog niet kennen adviseren wij te betalen met IDEAL.

Rembours
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling te betalen bij aflevering door TNT Post. Hiervoor wordt 6,25 extra aan rembourskosten in rekening gebracht.

Pay-Pal
Pay-Pal is de grootste on line btaalmethode. U kunt hier betalen met bank, creditcard of overschrijving vanaf uw eigen Pay-Pal rekening.

Wij hebben gekozen om samen te werken met Multipay. Dit bedrijf handeld betalingen van verschillende grote bedrijven af en wordt beschouwd als een zeer stabiele en betrouwbare partij.
Mocht u ondanks alles niet met deze betaalmethoden overweg kunnen laat het ons dan even weten via de helpdesk. We kijken graag naar een oplossing.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
ViArt - PHP Shopping Cart